Seres 3 Rijervaring 2021: het nieuwe automerk

Heb jij al van het nieuwe automerk Seres gehoord? Dit nieuwe Chinese automerk is opgericht in 2016. De Seres 3 is de eerste elektrische auto van het merk en zal ook zeker niet de enige zijn. We mogen in 2021 nog meer auto’s van Seres verwachten, zoals de grotere Seres 5 cross-over in de zomer en in het najaar de Seres 7 (die nóg groter is). Tijdens een rijtest ontdekken we wat de Seres 3 te bieden heeft. Bekijk de onderstaande video van onze Seres 3 Rijervaring van 2021!

De Seres 3 in het kort beschreven

De Seres 3 is een volledig elektrische, compacte cross-over. De auto heeft een ruim interieur wat ideaal is voor het gezin. De afwerkingen zijn keurig en de auto is extra milieuvriendelijk met lithium-ijzerfosfaat-batterijen waar geen kobalt is toegepast.

SPECIFICATIES SERES 3

De Seres 3 beschikt over een 120kw (300Nm) sterke elektromoter die je binnen 8,9 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur brengt. Een uitstekende radius! De auto is erg ruim met 5 zitplaatsen, extra beenruimte en maar liefst 526 liter aan bagageruimte. Dit maakt de Seres 3 een mooie familieauto of voor langere zakenreizen.

Seres-3-rijervaring-2021

De actieradius van de Seres 3

De actieradius van de Seres 3 is 329 kilometer WLTP. Dat is een prima prestatie voor een elektrische auto! De auto is op te laden via snelladen waarbij de accu van 53 kWh in 30 minuten weer 80 procent vol zit. De normale laadtijd is 8 uur, waarbij je hem dus ’s nachts in een keer helemaal kunt opladen.

Het afgewerkte interieur van de Seres 3

Het interieur van de Seres 3 is om echt blij van te worden. De afwerkingen zijn keurig gedaan. De auto heeft daarbij ook een panoramisch dak. Het is een duurzame auto, want het leer is niet afkomstig van dieren.  Seres doet het als het ware een beetje “old school”. Geen ingewikkelde besturingen en touchscreen knoppen, maar lekker fysieke knoppen voor de veelgebruikte functies. Dat is fijn als je dit bij andere auto’s gewend bent, want het voelt erg vertrouwd. Daarnaast komt er bij de start een middenknop omhoog. Deze vervangt de automaathendel. 

Het rijgedrag van de Seres 3

Voor een SUV rijdt de auto prima en over de wegligging is zeker niet te klagen. De auto heeft 3 rijstanden: Eco, Normal, en Sport. Ook staat veiligheid bij deze auto voorop met een 360 gradencamera die auto’s en fietsers detecteert. Deze kun je naar wensen in- of uitschakelen. Seres 3 interieur

Onze rijervaring in de SERES 3

De auto heeft onze verwachtingen overtroffen. Het is een goede zit en de auto heeft eigenlijk alle extra’s die je maar kunt wensen. De actieradius is goed en praktisch. Voor het 4e merk op de markt met volledig elektrische auto’s is dit zeker een goede aanvulling op het huidige aanbod. Deze Seres 3 Rijervaring was zeker een goed begin voor het merk in 2021!

Extra feitje over de Seres 3

De Seres 3 is er maar in één uitvoering, compleet met metallic lak, 18-inch lichtmetalen wielen, een panoramadak en een 360-gradencamera. Er komen geen versies met grotere of kleinere accupakketten. Je kunt de Seres 3 kopen in rood, wit en blauw. 

Seres 3 zakelijk leasen

Omdat de auto zo nieuw is kun je hem binnenkort pas leasen. Meer informatie over de Seres 3 zal nog volgen. Wil je alvast je interesse tonen in deze auto, dan kun je mij direct bellen of mailen. Zodra de auto beschikbaar is kan ik direct contact opnemen om de specificaties van het zakelijk leasen door te lopen.  Interesse in deze mogelijkheid? Vraag na door te bellen naar 06 588 42 432 of mail naar raymond@autoleasevisie.nl. Lees ook meer over mijn werkzaamheden als lease intermediaire!  

Categorieën

Onderwerpen

Neem contact op

Meer weten of een gesprek aanvragen? Zet de eerste stap richting uw nieuwe lease auto.

Telefoonnummer:

06-58842432

[vfb id=1]

Adres

Molemansstraat 38 , 7561 BE Deurningen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00