Polestar 2 Rijervaring 2021

Je ziet ze waarschijnlijk steeds vaker op de Nederlandse wegen rijden: de Polestar 2. Het is een nieuw automerk van Volvo die gelijk als dé concurrent van Tesla werd gezien. Het is een krachtige, elektrische auto met prachtig design en rijcomfort. Tijdens onze Polestar 2 Rijervaring van 2021 gingen wij bij AutoLeaseVisie deze auto eens even aan de tand voelen!

DE POLESTAR IN HET KORT BESCHREVEN

De Polestar 2 is een volledig elektrische auto. Dat is het interessante aan Polestar: ze bouwen alleen maar elektrische auto’s. Door het hogere, bredere design krijgt deze auto een iets ruigere uitstraling dan je zou verwachten bij elektrische auto’s. Deze auto is mede door de actieradius, rijcomfort en design populair als zakelijke lease auto.

SPECIFICATIES POLESTAR 2

De Polestar 2 beschikt over maar liefst 2 elektromotoren (achter- en vooras) die zorgen voor 408 pk (300 kW) en 660 Nm. Dit maakt de Polestar 2 een krachtige auto, want hij rijdt binnen 4.7 seconden van 0 naar 100 km/u!

De auto is erg ruim met 5 zitplaatsen en 440 liter aan bagageruimte (voor en achter gecombineerd). Dit maakt de auto ook ideaal als familieauto of voor langere zakenreizen.

Polestar-2-2021-rijervaring

WAT IS DE ACTIERADIUS VAN DE POLESTAR 2? 

Met de officiële actieradius haalt de auto op een volle accu de 470 kilometer. Dit is ideaal, want als je ongeveer 33 km per dag rijdt, dan hoef je de auto maar één keer per week op te laden.

Het goedkoopst opladen zal voor de meeste bestuurders aan huis zijn. Een volledig opgeladen batterij kost hierbij ongeveer €12. Het opladen gebeurd niet alleen bij de laadpaal. De Polestar 2 laadt ook op wanneer er wordt geremd. Iedere kilometer telt namelijk!

HET STRAKKE INTERIEUR POLESTAR 2

Het interieur van de Polestar is van hoge afwerking. Je ziet hier leer, hout en aluminium terug. Een groot touchscreen in het midden van de auto zorgt ervoor dat je jouw auto goed kunt afstemmen.

Hier is wel een uniek feitje: het is het eerste infotainmentsysteem dat geheel op Android draait. Dit is ontzettend fijn, want je kunt vrijwel alle Google-Apps in de auto integreren. Zo kun je Google Maps en andere Apps gebruiken. Met stembediening kun je zelfs thuis de lichten alvast aanzetten wanneer je in de auto zit.

De technische innovaties zijn hierin eindeloos!

HET RIJGEDRAG VAN DE POLESTAR 2

Hoe onderscheidt de Polestar zich verder van de concurrentie? Er is ontzettend veel aandacht besteed aan het rijgedrag van de auto. De Öhlin-dempers van de Polestar beschikken bijvoorbeeld over wel 20 standen. Echter zijn de standaard-instellingen al zo goed dat je hier waarschijnlijk niet aan hoeft te zitten.

Dit comfort is gecombineerd met het nemen van bochten. De auto is hier geweldig in. De carrosserie blijft fijn neutraal waardoor je niet in de bochten hangt.

Vind je de besturing te zwaar of te licht? Dan kun je kiezen voor een zwaardere of lichtere stand. Uit mijn ervaring staat deze vrij licht.

ONZE RIJERVARING IN DE POLESTAR 2 – 2021

De Polestar 2 rijdt naar onze ervaring ontzettend fijn. De auto ligt goed op de weg wat ontzettend veel bijdraagt aan het rijcomfort. Het strakke interieur maakt het een prachtige auto om in te rijden.

Mede dankzij Volvo Harrie Arendsen en Stephan Mulder hebben wij deze rijervaring mogelijk kunnen maken. Ontzettend bedankt.

POLESTAR 2 ZAKELIJK LEASEN

Een belangrijk punt was de actieradius en die viel zeker niet tegen. Vooral voor zakelijke lease is dit een ontzettend fijne, representatieve auto. Als autolease intermediaire weet ik dat deze auto zakelijk erg interessant voor bedrijven.

Bij AutoLeaseVisie kunnen deze auto nog steeds leveren met 8% bijtelling! De vanaf prijs van deze auto is voor zakelijke lease is €755,- excl. BTW per maand, gebaseerd op een looptijd van 57 maanden en 10.000 km per jaar.

Let op, deze mogelijkheid is beperkt beschikbaar. Interesse in deze mogelijkheid? Vraag na door te bellen naar 06 588 42 432 of mail naar raymond@autoleasevisie.nl. Lees ook meer over mijn lease services!

AutoLeaseVisie-Polestar-2

Categorieën

Onderwerpen

Neem contact op

Meer weten of een gesprek aanvragen? Zet de eerste stap richting uw nieuwe lease auto.

Telefoonnummer:

06-58842432

[vfb id=1]

Adres

Molemansstraat 38 , 7561 BE Deurningen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00