De Volkswagen ID.3: leasen in de Praktijk

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische auto zijn er zaken waar je als zoeker rekening mee moet houden. Denk aan de actieradius en type auto, maar ook aan je leasecontract. De Volkswagen ID.3 staat bekend als een uitstekende leaseauto. Maar hoe gaat het leasen van een VW ID.3 in de praktijk? En waar moet je op letten? Als autolease intermediaire geef ik je graag mijn beste adviezen. 

Volkswagen ID.3 zakelijke lease

 

De Volkswagen ID.3 in het kort

Met een actieradius van maximaal 550 km is deze kleinere elektrische auto ideaal voor zakelijke lease. Met snelladen is deze accu namelijk al binnen 35 minuten tot 80% opgeladen. Ideaal om onderweg een welverdiende pauze te nemen! 

Verder is deze auto natuurlijk voorzien van de nieuwste snufjes, zoals een optioneel navigatiesysteem, voice commando en augmented-reality-head-updisplay. Daarbij is het interieur en exterieur van de auto ontworpen voor optimaal rijcomfort!

 

Het uittesten van de VW ID.3

Als autolease intermediaire adviseer ik om altijd een proefrit te nemen in een elektrische leaseauto. Soms geeft een enkele proefrit bij de dealer namelijk niet altijd de optimale impressie van een auto. Zeker wanneer je nieuw bent tot elektrisch rijden is het fijn om een auto volledig te testen: een hele dag, een weekendje, of zelfs een maand de auto mogen testen. Zo krijg je een echt gevoel bij de auto, de actieradius, het proces van opladen en rijcomfort. 

Nu vraag je je misschien af: is dat überhaupt wel mogelijk? Ja, maar let op waar je het regelt. Vaak wanneer je direct bij leasemaatschappijen een proefperiode aanvraagt doen zij dit voor een minimale periode of betaal je al snel de hoofdprijs. Gelukkig kun je bij een tussenpersoon wel goed terecht. Doordat autolease intermediairs goede connecties hebben kunnen zij vaak een veel goedkopere deal met testperiode op maat regelen.

Wil je bijvoorbeeld een VW ID.3 voor een weekend rijden? Dan kan dat geregeld worden!

elektrische laadpaal kosten

 

Het leaseproces van de VW ID.3

Ben je overtuigd in jouw keuze? Dan kun je gaan kijken naar de beste leasedeal. Als intermediaire verzorg ik voor klanten de beste leasedeal, prijs en voorwaarden van A tot Z. Door meerdere offertes aan te vragen met een extra deal vergelijken wij zo alle contracten en kiezen de beste voor jou uit. 

Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar ik de praktijk kan dit tientallen euro’s per maand schelen, waar andere partijen niet aan kunnen voldoen. Ook is het van belang alle voorwaarden en kleine lettertjes door te nemen. Deze kunnen veel verschil maken in het maandelijkse leasebedrag. Door een intermediaire in te schakelen kom jij niet voor verrassingen te staan en ben je verzekerd van de beste lease.

 

Speciale wensen of behoeftes

Wil jij de VW ID.3 leasen, maar heb je speciale wensen? Dan is het goed om te weten dat je je met leasen niet altijd aan de vastgestelde opties hoeft te houden. Wil je namelijk geen 60 maanden leasen, maar 53 maanden? Dan is het mogelijk om dit te onderhandelen. 

Een flexibel leasecontract is daarom altijd mogelijk met meer/minderdagenregeling of leaseraster. Vraag altijd naar de mogelijkheden voor een leasecontract op maat

 

De Volkswagen ID.3 leasen?

Mede dankzij de actieradius en snellaadtijd is deze auto ideaal om te leasen. De auto is ontzettend praktisch met zijn technische innovaties. Als zakelijke leaseauto is de Volkswagen ID.3 onweerstaanbaar.

Interesse in het leasen van de Volkswagen ID.3? Ik help je graag op weg! Bel mij op 06 588 42 432 of mail naar raymond@autoleasevisie.nl. Als autolease intermediaire help ik jou aan de beste leasedeal. 

Autolease VW ID.3

Categorieën

Onderwerpen

Neem contact op

Meer weten of een gesprek aanvragen? Zet de eerste stap richting uw nieuwe lease auto.

Telefoonnummer:

06-58842432

[vfb id=1]

Adres

Molemansstraat 38 , 7561 BE Deurningen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00