De Nieuwe Kia EV6: Ideaal als leaseauto

Heb jij deze auto al in de promo’s gezien? De nieuwste Kia EV6 is niet te missen. Deze volledig elektrische auto komt in september 2021 op de markt met de nieuwste technische snufjes. Wat kan deze auto allemaal? Is deze auto interessant om zakelijk te leasen? Wij beantwoorden al jouw vragen!

Kia EV6 leasen

De Kia EV6 in het kort beschreven

De Kia EV6 is binnenkort op de weg niet te missen. Het strakke, futuristische design raast iedereen voorbij en persoonlijk kan ik niet wachten op deze auto! Het is niet alleen een mooie auto, maar heeft nu al een reputatie vanwege zijn technische innovaties. De Kia EV6 gaat elektrische voorgangers op veel fronten voorbij met onder andere de ultra-laadsnelheid en Augmented Reality.

 

De specificaties en actieradius van de Kia EV6

De Kia EV6 wordt leverbaar in verschillende uitvoeringen. De standaard EV6 beschikt over 58 kWh lithium-ion accupakket in combinatie met achterwielaandrijving. Deze EV6 kan meer dan 400 kilometer afleggen op een volle acculading (WLTP). In de hoogste uitvoering is de actieradius maar liefst 510 kilometer (WLTP). Dat is voor een elektrische auto natuurlijk ontzettend ver. 

De auto heeft een enorm ruim interieur. De bagageruimte is 520 liter, maar deze kan worden uitgebreid tot maar liefst 1.300 (met de stoelen ingeklapt). Dit is ideaal voor bagage en transport.

Kia EV6 leasen achterzijde

Het opladen van de EV6

Nu wordt het een stukje interessanter, want wat maakt deze auto nu zo bijzonder? Het ultra-snelladen.  

Met de 800V-oplaadtechniek zorgt de EV6 voor extreem korte oplaadtijden. In 4.5 minuten laadt je tot wel 100km op! Het opladen van 10% tot 80% duurt hierdoor ongeveer 18 minuten. Dit maakt deze auto ideaal om te leasen. Binnen no-time zit je namelijk weer op de weg!

Alsof dat nog niet goed genoeg is is de EV6 ook nog een ‘ rijdende powerbank’. Je kunt jouw devices makkelijk en snel opladen. Ben je ergens onderweg, bij een stop, of op vakantie, dan kun je 24 uur lang airconditioning en jouw 55” televisie gebruiken. Deze draaien op een speciaal systeem.

 

Het technische interieur

Niet alleen de buitenkant van deze auto ziet er strak uit, ook de binnenkant van de Kia is niet vergeten. Als bestuurder heb je alle hulpmiddelen voor een comfortabele, veilige rit. Met twee 12.3” curved displays heb je volledig overzicht in het dashboard. 

Daarnaast beschikt de Kia EV6 ook nog over een augmented reality head-up display. Een hele mond vol, maar deze functie begeleid je op een virtuele weg naar je eindbestemming. Wanneer je bijvoorbeeld ergens uitvoegt, dan wordt dit virtueel aangegeven op de weg.

Kia EV6 leasen interieur

De Kia EV6 als leaseauto

Mede door de actieradius en snellaadtijd is deze auto ideaal om te leasen. De auto is niet alleen praktisch met zijn technische innovaties, maar maakt ook een statement met het strakke design. Als zakelijke auto is de EV6 moeilijk te weerstaan. 

Ook ik heb de Kia EV6 al besteld bij de dealer. 

De KIA EV6 58kWh 125kW RWD met een WLTP van 400km is leverbaar om te leasen vanaf € 535,- excl. BTW per maand (60 maand/ 10.000 km per jaar). Deze is te leveren vanaf september 2021. 

Interesse in het leasen van de Kia EV6? Ik help je graag verder! Bel mij op 06 588 42 432 of mail naar raymond@autoleasevisie.nl. Als autolease intermediaire help ik jou aan de beste leasedeal

Categorieën

Onderwerpen

Neem contact op

Meer weten of een gesprek aanvragen? Zet de eerste stap richting uw nieuwe lease auto.

Telefoonnummer:

06-58842432

[vfb id=1]

Adres

Molemansstraat 38 , 7561 BE Deurningen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00