De Kia EV6 als Zakelijke Leaseauto

Hij is net uitgekomen: de Kia EV6. Deze populaire auto was de laatste tijd veel in het nieuws te vinden. Als volledig elektrische auto is de Kia EV6 wat anders dan de concurrentie. Ook als zakelijke leaseauto heeft de EV6 toch wel wat bijzondere kenmerken en snufjes.

KIA EV6 zakelijke lease

Wat maakt de Kia EV6 zo bijzonder?

Als het gaat om design en techniek is de EV6 één van de meest indrukwekkende auto’s op de markt. De auto is niet alleen een showstopper in design, maar iedereen heeft ook met smacht zitten wachten op zijn technische innovaties. De Kia EV6 gaat elektrische voorgangers op veel fronten voorbij. 

 

Het opladen nóg sneller

Een van de technische kenmerken van de EV6 is het ultra-snelladen. Met de 800V-oplaadtechniek kan de EV6 in 4.5 minuten tot wel 100km opladen. Het opladen van 10% naar 80% duurt ongeveer 18 minuten in optimale omstandigheden. Als zakelijke leaseauto is de Kia EV6 dus zeker een voorloper met opladen.

Kia EV6 zakelijk leasen

 

Vehicle to load techniek (V2L)

Naast een geweldige oplaadsnelheid is de EV6 ook nog een rijdende powerbank voor jouw elektronische apparaten. Dit is ideaal voor zakelijke reizen waar mobiel en laptop toch wel vaak opgeladen moeten worden. 

Ook wanneer je ergens onderweg of bij een stop staat dan kun je 24 uur lang airconditioning en jouw 55” televisie gebruiken. Deze draaien op een speciaal systeem.

 

12.3″ Curved Displays

Als bestuurder heb je alle hulpmiddelen voor een comfortabele, veilige rit. Met twee 12.3” curved displays heb je volledig overzicht in het dashboard. Zeker tijdens langere ritten zorgt dit voor meer rust en overzicht.

KIA-EV6 leasen

De Kia EV6 zakelijk leasen

De KIA EV6 58kWh 125kW RWD met een WLTP van 400km is leverbaar om te leasen vanaf € 535,- excl. BTW per maand (60 maand/ 10.000 km per jaar). Deze is direct uit voorraad leverbaar!

Interesse in de Kia EV6 als zakelijke leaseauto? Ik help je graag verder! Bel mij op 06 588 42 432 of mail naar raymond@autoleasevisie.nl. Als autolease intermediaire help ik jou aan de beste leasedeal. 

Categorieën

Onderwerpen

Neem contact op

Meer weten of een gesprek aanvragen? Zet de eerste stap richting uw nieuwe lease auto.

Telefoonnummer:

06-58842432

[vfb id=1]

Adres

Molemansstraat 38 , 7561 BE Deurningen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00